Protestat në francë nuk marin fund – video

0

Këto janë mesazhe prekëse!

Në përkthim të përafërt:

„Pse na e bëni këtë, çka po na bëni? Ne nuk jemi të armatosur, njerëzit janë lënduar dhe janë vrarë.
Por shikoni se çfarë bëni me ne!
Ju duhet të keni turp ….
Ne nuk ju urrejmë! Ne qajmë me ju! Ne qajmë me ju! Pse po i lëndoni njerëzit? Ka një të vdekur … Këtu janë gratë dhe fëmijët, vëllezërit tuaj … Ne nuk kemi asgjë … Të gjithë jemi vëllezër dhe motra. Ju duhet të jeni për ne, për njerëzit, për Francën, për atdheun tonë, për kombin tonë, për popullin, për popullin francez …

„Ju drejtohet domestruesve tjerë: „Mos e bëni këtë, mos e bëni këtë!“ (me sa duket ata nuk duhet të hedhin asgjë drejt policisë)

Disa gjëra përsëriten disa herë, disa gjëra nuk janë të kuptueshme, por mesazhi i kësaj gruaje duhet të arrijë.

Videoja, e cila tashmë është disa ditë e vjetër, kemi gjetur këtu: https://twitter.com/Partisangirl/status/1070480717937750016