Shërbimet

Albafonika.com

Albafonika, sipas nevojave e dëshirave të të interesuarve, bën inçizime të ndryshme të manifestimeve dhe organizimeve tuaja, si dhe solemniteteve familjare e fetaro-islame, në gjithë territorin e Gjermanisë kudo që të ndodheni, me oferta speciale për xhamitë dhe institucionet fetare, me kameramanë e kameramane si dhe fotografi të kualitetit të lartë. Për më tepër, na kontaktoni në nr. (së shpejti) e në email studio(at)albafonika.com

 

Na kontaktoni