Çfar do të ishte Heinz-Christian Strache pa emigrantët?

0

Çfarë do të ishte ai pa emigrantë?

Strache në Facebook: Ai poston gjithçka për emigrantët kurse për papunësinë dhe qiranë që shtrejntohet dita ditës nuk është temë për të!!!

Gjeje gabimin?!

Pa nxitje për urejtje këto racista asnjë votë nuk do mirnin, nuk do ishin asgjë, një zero e thjeshtë.

Detajet: https://kontrast.at/strache-facebook-analyse/

Haxhi Haruni