Lufta kundër një ujku

0

Ky qen pasi kishte luftuar kundër një ujku në mbrojtje të kësaj kopeje, ishte ulur të pushonte!

Kurse delet iu afruan për ta shprehur mirënjohjen e tyre për sakrificën e tij dhe për ta përgëzuar për trimërinë e ushtarit të tyre të denjë! 

Kjo foto vlenë sa 1 milion fjalë,
a thua sa jemi mirënjohës ndaj atyre që sakrifikuan jetën e tyre për ne!

Sa jemi falenderues ndaj prindërve tanë, të cilët jo rrallherë u gjakosën për ta siguruar kafshatën e bukës për ne!

Sa jemi mirënjohës ndaj shoqërisë së sinqertë, e cila e ndjenë dyfishin e dhimbjes tonë!

Thotë Profeti i Zotit Muhamedi a. s. :
“ Ai i cili nuk është falenderues ndaj njerëzve, nuk është falenderues as ndaj Zotit të tij „.

– 𝓡𝓲𝓳𝓪𝓭 𝓗. 𝓘𝓶𝓮𝓻𝓲