Kush është ushtaraku i grusht shtetit ne Sudan?

0

Awad Muhammed Ahmed Ibn Auf, Nënkryetari i Parë i Sudanit dhe Ministri i Mbrojtjes

– Ka mbaruar  Akademinë Ushtarake Egjiptiane në serinë e 23-të.

– Komandant i Korpusit të Artilerisë

– Konsull i Përgjithshëm i Sudanit në Kajro.

– Drejtor i Shërbimit Informativ Ushtarak Sudanez.

– Drejtor i Shërbimit të Inteligjencës për jashtë shtetit.

– Ai me herët u pensionua për tu kthyer përsëri ne shërbimin ushtarak  më pak se dy muaj para intensifikimit te protestave popullore mori postin e Ministrit të Mbrojtjes dhe Zëvendës Presidentit të Parë të Sudanit.

Albafonika. Alle Rechte vorbehalten

Albafonika. Të gjitha të drejtat e rezervuara

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakÇka do te ndodh me pjesëtarët e ISIS-it te zen rob?
Artikulli tjetërNe nuk duam autonimi …
Zuhdi Bedri Hajzeri eshte i lindur ne vitin 1984. Pas shkollimit ne Madresen Alauddin ne Prishtine ka perfunduar - Universiteti Al Ez’her në Kajro Egjipt, dega Komentim i Kur’anit. - Në përfundim Master Komentim i Kur’anit në “Universiteti Amerikan i Hapur” Kajro. - Ndjek mësimet Master Shkenca të Sigurisë Universiteti FAMA. - Imam nga viti 2010 në Xhaminë “TAHTALI” në Pejë. - Redaktor në Portalin “ FolTash” kundër ekstremizmit dhe radikalizmit nga viti 2015. - Anëtar i Asociacionit Botëror i të Diplomuarve në Universitetin e Al Ez’herit në Kajro. - Anëtar i Qendrës Evropiane për Studime të Anti Terrorizmit dhe Inteligjencës Gjermani&Holandë. - Anëtar i Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës . - Anëtar i UGA ( Uniteti Global Alban). - Çmimin ndërkombëtar “ Misionar Ndërkombëtar i Paqes” nga Misioni Diplomatik për Paqe dhe Prosperitet, Guvernator Dr.Shefki Hysa (akredituar nga UN, EU, USA, NATO), Akademia Universale e Paqes në Botë nga Kombet Bashkuara Dr. Madhu Krishan President i Universitetit të Kombeve të Bashkuara për Paqen Globale dhe Misioni Diplomatik Amerikan për Paqen Botërore. - Certifikuar në trajnimin me temë: “Siguri Kombëtare “ nga Europe Training Institute ( Drejtor Ekzekutiv Ermal Jauri) dhe Shoqata George C. Marshall Center, Shqiperi ( Kol.Dr. Dritan Demiraj).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here