Çka do te ndodh me pjesëtarët e ISIS-it te zen rob?

0

Çka do te ndodh me pjesëtarët e ISIS-it

Raport Gjerman: Iraku mund të pajtohet që të zhvillojë gjykimin e të huajve me kushte, një raport gjerman i kanalit te dytë gjerman (ZDF) tha se Iraku mund të pajtohet qe ti gjykoj shtetasit e huaj pjesëtar te ISIS-it qe gjenden te burgosur te Forcat Demokratike Siriane (KSD) në këmbim që shpenzimet e gjyqit ti mbuloj perëndimi.

Raporti tha se Shtetet e Bashkuara i kanë premtuar 2 miliardë dollarë  Irakut si ndihmë nëse realizohet ky plan.

Ahmed A.

Vërejtje: Nga informatat nga Iraku bëhet me dije se sipas ligjit në Irak ata të cilët i bashkohen një organizate terroriste dhe luftojnë krah saj i pret dënimi me varje.

Albafonika. Alle Rechte vorbehalten

Albafonika. Të gjitha të drejtat e rezervuara

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here