Udhëzim për analiza të dozave të vaksinave

0

UDHËZIME për zbulimin e nanogrimcave të karbonit të padeklaruara në vaksinën Biontech Comirnaty apo vaksina tjera nën mikroskopin e fushës së errët në zyrën e një mjeku.

Ne ju bëjmë thirrje të gjithë mjekëve që vaksinojnë, që të riprodhojnë këtë dëshmi me lëngun e vaksinave që kanë në dispozicion.
Nëse nuk keni një mikroskop i fushës së errët në dispozicion, mund të kontaktoni shkollat lokale të mjekëve alternativë, të cilët do t’ju ofrojnë kontakte për këtë lloj mikroskopi.

 

Për mikroskop ju nevojiten:

  • Një mikroskop në fushë të errët me një objektiv 100x
  • Një pjesë e mbetur e vaksinës Biontech Corminaty
  • Një shiringë sterile
  • Objekt-bartës e mikroskopit dhe kapaku nga xhami
  • Vaj zhytjeje (immersionsöl)

Për më shumë, shikoni videon e plotë, e titruar në shqip nga albafonika.com