Analiza shqetësuese të vaksinave Anti-Covid

0

Docenti nga departamenti i Kërkimit dhe Zhvillimit EIE, Holger Reißner, ka bërë vëzhgime shqetësuese gjatë studimeve të tij të qindra dozave të vaksinave që po përdoren aktualisht për të luftuar pandeminë e koronës.

Të gjitha dozat e vaksinës që ai dhe ekipi i tij kanë ekzaminuar përmbanin ndotës potencialisht të rrezikshëm, shumica e të cilëve mund të shihen me një mikroskop të mirë.

Për të vërtetuar të dhënat e tij, ai ndau gjetjet me institucione të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare (Comusav, Conuvive, Physicians for Education, Advocates for Education, The Base, MWGFD, Këshilli Botëror për Shëndetin, Patologët për Arsimin dhe shumë të tjera).

Më pas ai mori konfirmimet e para nga Spanja se një nga këto papastërti ishte grafeni.

Nëpërmjet analizave të tij ai zbuloi se grafeni mund të shkaktojë nekrozë, fibrozë dhe trombozë dhe në këtë mënyrë përbën një rrezik potencialisht vdekjeprurës.

Patologët gjithashtu konfirmuan gjetjen e tij dhe gjetën grimca të tilla në kufomat e njerëzve që vdiqën pas vaksinimit.

Megjithatë, Holger Reißner ende shpreson të hedhet poshtë hipoteza e tij (të përgënjeshtrohet), pasi shpërndarja e këtij materiali të administruar në këtë mënyrë do të kishte pasoja të pakuptueshme afatgjata për njerëzimin dhe veçanërisht për fëmijët.

Për të sqaruar këtë çështje, ai po krijon një kanal informacioni në Telegram dhe po ofron këtu një video udhëzuese për mikroskopinë.

Tani ai kërkon ndihmë për të sqaruar çështjen.
Ai dhe ekipi i tij aktualisht janë të zënë me zhvillimin e kundërmasave të përshtatshme dhe po arrijnë sukseset fillestare në mënyrë që ndoshta të jenë në gjendje të shmangin pasojat katastrofike të zbulimit të tij.

Citim Holger Reißner: „Unë nuk shpresoj asgjë më shumë se sa të kemë bërë një gabim.“

Video e plotë në gjuhën gjermane: