Bënja Ara-në heronjë, jo vrasësin

0

Kjo është Ara Parvin. Ajo ishte e njohur për zemrën e saj të madhe dhe kujdesin e saj. Burri i saj ishte në karrocë dhe ajo u kujdes për të. Kur terroristi sulmoi xhaminë, ajo u hodh në mbrojtje para burrit të saj. Ai mbijetoi. Ajo dha jetën e saj për të. Bënja hero të famshëm Ara’në, jo vrasësin.