49 persona mbetën të vdekur pas një sulmi terrorist në dy xhami në Zelandën e Re

0

Ne po mbajmë zi për vëllezërit dhe motrat tanë që kanë qenë viktima të një sulmi të tmerrshëm terrorist në Zelandën e Re sot. Kjo është një veprim tronditës kundër njerëzimit.
Allahu i mëshiroftë shpirtrat e tyre.

Këta terroristë përpiqen të përdorin këto veprime për të tronditur ndjenjën e sigurisë së popullsisë, duke nxitur kështu kulturat e ndryshme në shoqëri kundër njëri-tjetrit.

Mos lejo që ata të fitojnë! Ju lutemi qëndroni të qetë dhe mbani mend se do të ketë llogari në ditën e gjykimit.