Ndërron jetë Dr. Nashit Imeri

0

Pas nje semundje te rende, dje me date 16.01.2019 ndrroi jete Dr.Spec. Nashit Imeri nga fshati Bogovine, varrimi bëhet sotë.

Lindi me 12.06.1955 ne fshatin Bogovine ku dhe e kreu shkollimin fillor, gjimnazin ne Tetove dhe studimet e larta per mjeksi ne Shkup. Me pas specializoi ne Mjeksine e pergjithshme poashtu ne Shkup. Me nder dhe dinjitet i sherbeu qytetarve te Bogovines plot 35 vite.
Varrimi behet sotë 17.01.2019 (e ejnte) pas Namazit te drekes ne varrezat e fshatit Bogovine!