Dienstag, April 7, 2020

Asnjë postim për tu shfaqur

Lajmet e Fundit!

The Syrian Muhaddith Shaykh Abd Allah Siraj al-Din al-Hussayni from Aleppo

Shaykh Nur al-Din Itr related that the Shaykh would dream of the Prophet Muhammad (peace be upon him) frequently, once he saw the Prophet...

Pemët dhe perimet që duhet të hahen me lëvore

Kthejeni thikën prapa në dollap. Konsumimi i pemëve dhe perimeve me lëvore mund të shton sasinë e vitaminave, të na mbrojë nga kanceri dhe...

Bittgebete für Studenten und Schüler

Vor dem Lernen Allahumme, ich bitte dich darum, dass du mir den Verstand der Propheten und das Gedächnis der Gesandten und der nächsten Engel gibst. Allahumme,...

Reagim ndaj fjalëve ofenduese të Kryetarit te Komunës së Bogovinës Hazbi Idrizi

Reagim ndaj fjalëve ofenduese të Kryetarit te Komunës së Bogovinës drejtuar hoxhallarëve të Fshatit Bogovinë. Hoxhallarët dhe xhamijat xhdoherë kanë qenë dhe do të mbesin...

Më të shikuara!