Samstag, Januar 11, 2020

Asnjë postim për tu shfaqur

Lajmet e Fundit!

Mashtrimi i madh 01

Titulli: Argumentet e dhena nga Kurani

Reflektime mbi procesin e dialogut

Reflektime mbi procesin e dialogut Nuk është e drejtë  logjikisht dhe as e arsyeshme  ....... Të gjykohet një fe për krimet e "pak" pasuesve të...

Zogu dhe burri me mjekër

Rrëfehet se në kohën e profetit Sulejman a.s, një...

49 persona mbetën të vdekur pas një sulmi terrorist në dy xhami në Zelandën...

Ne po mbajmë zi për vëllezërit dhe motrat tanë që kanë qenë viktima të një sulmi të tmerrshëm terrorist në Zelandën e...

Më të shikuara!