Projekti „Kultura e tjetrit“

0

Projekti „Kultura e tjetrit“ realizohet nga SH.K.H „E Vërteta“ – Bogovinë, mbështetur nga ministria e Kulturës në kuadër të konkursit „Evropianët e rinjë“.

Sot, ky projekt u realizua në shkollën e fshatit Bogovinë, ndërsa në ditët në vijim do të realizohet edhe në shkollat tjera të komunës së Bogovinës.
Projekti „Kultura e tjetrit“ ka për qëllim njoftimin e nxënësve me: traditën, bontonin, fenë, dhe kulturën e popujve në përgjithësi.
Falemenderojmë ministrinë e Kulturës dhe ministrin z.Asaf Ademi për mbështetjen e dhënë, drejtoritë e shkollave si dhe ligjërueset për angazhimin e tyre, pa të cilët nuk do të realizohej ky projekt.

alizua në shkollën e fshatit Bogovinë, ndërsa në ditët në vijim do të realizohet edhe në shkollat tjera të komunës së Bogovinës.
Projekti „Kultura e tjetrit“ ka për qëllim njoftimin e nxënësve me: traditën, bontonin, fenë, dhe kulturën e popujve në përgjithësi.
Falemenderojmë ministrinë e Kulturës dhe ministrin z.Asaf Ademi për mbështetjen e dhënë, drejtoritë e shkollave si dhe ligjërueset për angazhimin e tyre, pa të cilët nuk do të realizohej ky projekt.

Projekti "Kultura e tjetrit" realizohet nga SH.K.H "E Vërteta" – Bogovinë, mbështetur nga ministria e Kulturës në kuadër…

Gepostet von Shoqata "E Vërteta" am Mittwoch, 12. Dezember 2018


#PërNjëTëArdhmeMëTëNdritur

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here