http://www.albafonika.com | http://www.xhamiahamburg.com

Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje paraprake nga Stafi.

Për më shumë video kliko këtu:

http://www.youtube.com/albafonika

Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM

Për këshilla dhe sugjerime na shkruani këtu:
studio (at) albafonika.com

Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!!

Editor: Harun M. Xhaferi

Publishing : AlbaFonika
Video by Harun M. Xhaferi
All Rights Reserved (P) & (C) albafonika.com
© 2011 albafonika.com

  • Like it?

  • Categories:

  • Date:

  • Author:

  • More sharing options

Leave a Reply