Ligjerate Islame nga Hoxhe i nderuar Eduart Thartori
(Imam ne Xhamine ne Bremen)

Kamera: Haxhi Sheipi
Ort der Aufnahme: Albanische Moschee in Hamburg, Germany
Vendi i inçizimit: Xhamia shqiptare ne Hamburg
Videoberabeitung/perpunimi artisitik: Haxhi Haruni
Datum: 20.02.2011

———
http://www.albafonika.com

Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje paraprake nga Stafi.

Për më shumë video kliko këtu:
http://www.youtube.com/albafonika
Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM

Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!!

Urheberrechtlich geschütztes Material von AlbaFonika.com
Materiali është i mbrojtur nga AlbaFonika.com
Jegliches Material aus diesem Viedeo oder andere Publikationen von AlbaFonika.com dürfen nicht ohne schriftliche Erlaubnis (dies kann per Email oder Post erfolgen) publiziert werden.
Çdo material nga kjo Video apo Publikime të tjera nga AlbaFonika.com nuk mund të riprodhohet apo të botohen pa lejen me shkrim (i cili mund të bëhet përmes postes ose email) nga Haxhi Haruni (AlbaFonika.com).

  • Like it?

  • Categories:

  • Date:

  • Author:

  • More sharing options

Leave a Reply