Kamera: Haxhi Haruni / Haxhi Sheipi
Ort der Aufnahme: Albanische Moschee in Hamburg, Germany
Vendi i inçizimit: Xhamia shqiptare ne Hamburg
Videoberabeitung: Haxhi Haruni
Perpunimi artistik: Haxhi Haruni
Datum: 20.02.2011

———
http://www.albafonika.com

Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje paraprake nga Stafi.

Për më shumë video kliko këtu:
http://www.youtube.com/albafonika
Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM

Për këshilla dhe sugjerime na shkruani këtu:
[email protected]

Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!!

  • Like it?

  • Categories:

  • Date:

  • Author:

  • More sharing options

Leave a Reply