Imam Eduart Hekuran Thartori – Feja dhe kombi

Imam Eduart Hekuran Thartori – Feja dhe kombi

Ligjerate Islame nga Hoxhe i nderuar Eduart Thartori (Imam ne Xhamine ne Bremen) Kamera: Haxhi Sheipi Ort der Aufnahme: Albanische Moschee in Hamburg, Germany Vendi i inçizimit: Xhamia shqiptare ne Hamburg Videoberabeitung/perpunimi artisitik: Haxhi Haruni Datum: 20.02.2011 ——— http://www.albafonika.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje paraprake nga Stafi. Për më shumë video kliko këtu: http://www.youtube.com/albafonika Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!! Urheberrechtlich geschütztes Material von AlbaFonika.com Materiali…

Hfz. Sameti – O Muhammed (s.a.v.s) (Ilahije, Nasheed)

Hfz. Sameti – O Muhammed (s.a.v.s) (Ilahije, Nasheed)

Kamera: Haxhi Haruni / Haxhi Sheipi Ort der Aufnahme: Albanische Moschee in Hamburg, Germany Vendi i inçizimit: Xhamia shqiptare ne Hamburg Videoberabeitung: Haxhi Haruni Perpunimi artistik: Haxhi Haruni Datum: 20.02.2011 ——— http://www.albafonika.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje paraprake nga Stafi. Për më shumë video kliko këtu: http://www.youtube.com/albafonika Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM Për këshilla dhe sugjerime na shkruani këtu: [email protected] Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!!

Muezzin – Isak Zendeli – Bilbili (Adhan, Ezani, Azan, Ezan, Gebetsruf)

Muezzin – Isak Zendeli – Bilbili (Adhan, Ezani, Azan, Ezan, Gebetsruf)

http://www.albafonika.com | http://www.xhamiahamburg.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje paraprake nga Stafi. Për më shumë video kliko këtu: http://www.youtube.com/albafonika Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM Për këshilla dhe sugjerime na shkruani këtu: studio (at) albafonika.com Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!! Editor: Harun M. Xhaferi Publishing : AlbaFonika Video by Harun M. Xhaferi All Rights Reserved (P) & (C) albafonika.com © 2011 albafonika.com

Imam Hakik Misimi – “…ku jemi?!” – (Ligjerata Islame 2009 [2/2])

Imam Hakik Misimi – “…ku jemi?!” – (Ligjerata Islame 2009 [2/2])

Multimedia Studio Albafonika ju prezantojnë Ligjeratën Islame nga hoxha i mirënjohur Hafiz Hakik Misimi. pjesa 2/2 inçizoi: Harun M. Xhaferi Ilustrimi Artistik: Harun M. Xhaferi Titulli: …ku jemi?! Ligjeratë islame 2009 xhiruar në f. Bogovinë 07.08.2009 Për më shumë video kliko këtu: http://www.youtube.com/albafonika www.albafonika.com Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!! Editor: Harun M. Xhaferi Publishing : AlbaFonika Video by Harun M. Xhaferi All Rights Reserved (P) & (C) albafonika.com © 2010 albafonika.com

Imam Hakik Misimi – “…ku jemi?!” – (Ligjerata Islame 2009 [1/2])

Imam Hakik Misimi – “…ku jemi?!” – (Ligjerata Islame 2009 [1/2])

Multimedia Studio Albafonika ju prezantojnë Ligjeratën Islame nga hoxha i mirënjohur Hafiz Hakik Misimi. pjesa 1/2 inçizoi: Harun M. Xhaferi Ilustrimi Artistik: Harun M. Xhaferi Titulli: …ku jemi?! Ligjeratë islame 2009 xhiruar në f. Bogovinë 07.08.2009 Për më shumë video kliko këtu: http://www.youtube.com/albafonika www.albafonika.com Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!! Editor: Harun M. Xhaferi Publishing : AlbaFonika Video by Harun M. Xhaferi All Rights Reserved (P) & (C) albafonika.com © 2010 albafonika.com

Gafur ef. Selmani – Surja El-Hashr

Gafur ef. Selmani – Surja El-Hashr

Gafur ef. Selmani – Surja El-Hashr (Imam ne f. Cellopek – Tetove) 20.07.2013 nga albafonika.com Incizuar ne Xhamine e vjeter te Bogovinës – Tetove Profeti a.s. tha, “Kushdo që zgjohet në mëngjes dhe thotë:” «Unë mbështetem tek Allahu kundër shajtanit të mallkuar» dhe pastaj reciton tri ajetet e fundit të Sures *el-Hashr, do të caktohen shtatëdhjetë mijë engjëj që të luten për të deri në mbrëmje, dhe nëse vdesë atë ditë, ai do të kishte vdekur vetëm si një dëshmor. [Ibn Ahmedi, Darimi, Tirmidhiu 5/18]

Gafur ef. Selmani – AmeneResuli

Gafur ef. Selmani – AmeneResuli

Gafur ef. Selmani – AmeneResuli (albafonika.com) (Imam nga f. Cellopek – Tetove) 20.07.2013 nga albafonika.com Incizuar ne Xhamine e vjeter te Bogovinës – Tetove

Muzemil Osmani – O Muhammed, o i derguar

Muzemil Osmani – O Muhammed, o i derguar

Muzemil Osmani – O Muhammed, o i derguar (albafonika.com) Editor: Harun M. Xhaferi Publishing : AlbaFonika Video by Harun M. Xhaferi All Rights Reserved (P) & (C) albafonika.com © 2013 albafonika.com

Hafiz Jetmir Hasani – Mbroitja solemne e diplomimit

Hafiz Jetmir Hasani – Mbroitja solemne e diplomimit

Jetmir Hasani, me 08.07.2012  ka mbrojtur 10 vjeçari nga Përshefca solemnisht diplomimin e hifzit në Kur’anin Famëlartë. Kamera: Besir Arsllani dhe Haxhi Harun M. Xhaferi Ilustrimi artistik dhe montazhi: Haxhi Harun M. Xhaferi Vendi i inçizimit: Përshefcë, me 08.07.2012 ——— http://www.albafonika.com https://www.facebook.com/Albafonika http://www.youtube.com/albafonika Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje paraprake nga Stafi. © albafonika.com Për më shumë video kliko këtu: http://www.youtube.com/albafonika Për t’u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko mbi ABONIM Për këshilla dhe sugjerime na shkruani…