Fjalimi me i shkurter i Shejhut te madh Sufist

Fjalimi me i shkurter i Shejhut te madh Sufist, Imamit te Hanbelive ne Bagdad, Shejkh Abdulkadir Xhejlanit (ose Kejlani k.s.) ne minber: “Nje kafshate ne barkun e te uriturit eshte me e mire se ndertimi i nje mije xhamive. Me e vlefshme se sa veshja dhe mbulimi i Qabes. Veper me e mire se sa e atij qe vullnetarisht i perulet Allahut. Me e mire se sa e atij qe lufton kunder te pabeseve me shpate te mprehte. Dhe me e mire se agjerimi i nje epoke ne liri E nese nje koker gruri zbret ne barkun e te uriturit… Ajo ka drite si drita e diellit tek ndricon. Ehh…c’pergezim...

Anwendungsgebiete von Schwarzkümmelöl

Anwendungsgebiete von Schwarzkümmelöl

Dosierung und Anwendung bei verschiedenen Krankheitsgebieten : Geistige Erkrankungen & Nervenschwäche: Im Fall von psychischen Belastungen, Nervenanspannungen und physikalischer Schwäche, benutzt man 5 Tropfen Schwarzkümmelöl gemischt mit einem Teelöffel Honig oder irgendeiner Limonade. Schwaches Erinnerungsvermögen: Koche 10 g Minze mit einem Glas Wasser. Füge 10 Tropfen Schwarzkümmelöl und ein Teelöffel Honig dazu. Trinke es während es nich warm ist. Kreisrunderhaarausfall & Alopezie / Alopecia: Dies bezeichnet ganz allgemein eine sichtbare Lichtung des Kopfhaars, d. h. ein Zustand mit abnorm „schütterem“ Haupthaar (Hypotrichose) oder mit haarlosen Hautbezirken (Alopezie im engeren Sinne). Mische Ingwerwasser und Obstessig in ausgeglichene Portionen und trage jeden Morgen es auf die betroffenen Stellen auf und abends massiert…

Read More

Nekrofilia e Muhamedit s.a.v.s.

(Përgënjeshtrimi i shpifjeve te injorantëve)

Që profeti Muhamed (paqja dhe bekimi i Allahut qoftë mbi të) ka kryer marrëdhenie seksuale me Fatimen, bijën e Esedit, kur ajo ka qenë e vdekur, është një deklarim absurd, dashakeq dhe i sajuar (i shpifur).

Alban Çuli

Fitneja Vehabite

Shkëputje nga vepra ‘Kejfe huddimet hilafe’ (Si është rrënuar hilafeti)

Prof. Abd’ul-kadim Dhel-lum

Ne çfare shkalle gjendesh?

Kush dëshiron të dijë se në çfarë shkalle gjendet, le t’i krahasojë veprat e veta me Kur’anin, e do të shohë se çka fiton e çka humb. All-llahu xh.sh. e ka mëshiruar njeriun që i krahason veprat e veta me Kur’anin dhe kur e sheh se ato i përputhen me të, e falënderon All-llahun e Lartmadhëruar dhe i lutet për sukses më të madh. Por nëse e sheh se veprat i ka në kundërshtim me mësimet e kur’anore, pendohet dhe përpiqet që t’i përshtasë.

Kur të takohesh me vëllain në fe!

“Jep selam i pari kur të takohesh me vëllain në fe, thirre me emrin që ai e pëlqen më shumë dhe bëja vendin në ndejë, se kjo do t’ia shtojë dashurinë ndaj teje”.

Umer ibn el-Hatabi r.a.

Vaji i fares se zeze – Vaji Habe Seude

Manuali i vajit Habe Seude {kokrra e zezë} {E shoqërisë Dallah} Ebu Hurejra {Allahu qoftë i kënaqur prej tij} thotë: Se i Dërguari i Allahut Muhamedi {paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të} ka thënë: “Përdorni rregullisht këtë farë të zezë,{Habe Seude} sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje përveç vdekjes”. Bukariu, 10/121; Muslimi, 2215 Vaji Habe Seude është antibiotik kundër viruseve dhe mikrobeve dhe gjithashtu gjëndet në të një lëndë antikancer e cila quhet karotinë dhe në të ka disa hormone të cilat ndihmojnë në rritjen e fuqisë seksuale dhe janë aktivizuese. Përdorimi i këtij vaji sjell urinimin e shpeshtë gjë që ka të bëjë me...