Montag, Juli 6, 2020

Asnjë postim për tu shfaqur

Lajmet e Fundit!

Macron: Imamët tonë të trajnohen në Al Az’har për të siguruar stabilitet dhe shtetësi.

Imami i Madh: Paqja është thirrja e parë e Al Az’har që garanton mbrojtjen e jetës së pafajshme dhe të gjakut. Macron: Ne duam që...

Zogu dhe burri me mjekër

Rrëfehet se në kohën e profetit Sulejman a.s, një...

Begatitë e muajit të Ramazanit

Ef. Sali Misimi tani më i ndjerë ( Rikujtojmë )Allahu e shpërbleftë me Xhennet Begatitë e muajit të Ramazanit

Pse nuk jam Vehabist?

Pse nuk jam Vehabist? Le të merremi pak me pretendimin se Muhamed Ibn Abdul Vehabi ka qenë një “ripërtëritës“ (muxhedid) i fesë. Përpara se ta...

Më të shikuara!