Montag, Mai 4, 2020

Asnjë postim për tu shfaqur

Lajmet e Fundit!

Fjalimi me i shkurter i Shejhut te madh Sufist

Fjalimi me i shkurter i Shejhut te madh Sufist, Imamit te Hanbelive ne Bagdad, Shejkh Abdulkadir Xhejlanit (ose Kejlani k.s.) ne minber: "Nje kafshate ne...

Bittgebete für Studenten und Schüler

Vor dem Lernen Allahumme, ich bitte dich darum, dass du mir den Verstand der Propheten und das Gedächnis der Gesandten und der nächsten Engel gibst. Allahumme,...
video

Testimet: MacBook Air

Testimet e programit profesional Apple Final Cut Studio ne kombinacionit me MacBook Air 13"(late2010 http://www.youtube.com/watch?v=oO6DhVql9IM

Bënja Ara-në heronjë, jo vrasësin

Kjo është Ara Parvin. Ajo ishte e njohur për zemrën e saj të madhe dhe kujdesin e saj. Burri i saj ishte...

Më të shikuara!