Dienstag, Februar 25, 2020

Lajmet e Fundit!

Kjo bote eshte thjesht nje iluzion!

E dine perse?  Ndegjo mire: "ku muslimani nuk e din pse eshte musliman, ku fjala...

A gjendet në Bibël…

Vallë, gjendet në Bibël ndonjë kaptinë me emrin Maria ?Vallë, gjendet në Bibël ndonjë kaptinë që i dedikohet grave?Vallë, i adreson Bibla...

Momenti kur Sulltan Abdulhamidi arrestohet

Në këtë protret të rrallë shihet Sulltani Abdul Hamid II me duart në pranga dhe me fytyrë të gjakosur. Këto momente tregojnë vendimin e...

Dhikri me xhematë

Shkruan: Jusuf ZIMERI Çka nënkuptojmë me shprehjen Dhikr? Shprehja “Dhikr” është infinitivi i foljes “Dhekere” që në aspektin gjuhësor donë të thotë Përkujtim,  falënderim, kujtim, kujtesë,...

Intervisë me një anti-vaxxer!

INTERVISTA ME NJË ANTI-VAXXER Pyetje: "Ju jeni një anti-vaxxer, ashtu?" Përgjigje: "Po." Pyetje: "A nuk shqetësoheni se fëmija juaj mund të sëmuret nga sëmundjet e parandalueshme me...

Më të shikuara!