BIBO GmbH i mbush 25 vjet

0

Kompania shqiptare në Hamburg të Gjermanisë Bibo GmbH me pronarin e tij Ibrahim Mislimi e festojnë 25 vjetorin nga themelimi i saj.

Bibo GmbH dhe pronari i tij njihen shumë mirë tek shqiptarët në diasporë si një kompani e vogël me rreth 70 veta punëtor ndërtimi por me një zemër të madh humane. Është e specializuar dhe me fokus në beton të përforcuar dhe ndërtimin e shtëpive. Gjithashtu është Ibrahim Mislimi edhe pronari i Bistro VOTRA që njihet në Hamburg-Veddel si pik e parë e vendtakimit ndër shqiptarët më shumë se sa ALEX në Jungfernstieg.

Ne i dëshirojmë BIBO GmbH’se gjitha të mirat dhe inshallah e urojme edhe një herë pas 25 viteve tjera …